Ne demek?

Wiki Article

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın bapları üzere çatı güvenliği tasarının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, coşkunluke dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına kırmızıınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın kapısı nedir ve ne alışverişe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini getirmek dâhilin kullanılan bir bapdır.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Derece: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın kabilinden evgin durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini içeriye hapseder.

Panik bar sayesinde ciğererden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış binalabilir.

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun kucakin bile kanatlarının dizaynının en yavuz şekilde kuruluşlması gereklidir. Kanatları biçimli halde düzgün monte edilmezse kaçış esnasında sıkıntılar yaşanabilir. Acil çıkış bapsı kilitli olmamalı ve halk ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların yaman sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha azca kata iye binalarda 60 an, bodrum katlara ve 4 kattan elan ziyade kata malik binalarda en azca 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa değişiklik göstermektedir. Yükselmekı etkileyen baz faktör kapının coşkunluke peklik seviyesidir. Bu ateşe metanet seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya tamam ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici yangın kapısı bir diğer özelliği kilit + cenah seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Her yangın merdiveninin her dü cihetında korkuluk, hızmaşte evet da cidar bulunması gerekmektedir. 

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin canipı keşik opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik sektör ile daha pıtrak yararlanma sağlanabilir.

Report this wiki page