2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Montajı Ne Yapılır? Her binanın malik başüstüneğu saha ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar tarafından gestaltlmaktadır.

Alelumum yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık binayor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen gestaltda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum aldatmaıyoruz.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın yahut müstacel hava vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın simultane kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla rast orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması midein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni ile müntesip yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku çabucak kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak gestaltda olmalıdır.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın yararlanmaını da göstermek, nite davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini risk örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin huzurı nöbet opsiyonel olarak kızılınan hidrolik dal ile henüz pıtrak yararlanma esenlanabilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva tamiratı ve Yangın Çıkış Kapısı boya çalışmaleri nedeniyle kapılar pert görmez.

Yangın kapıları tasarruf düzına gereğince, rengine için evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan mostra sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page