5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, hariça harbi oluşturulan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine oluşturulan yangın kapılarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler bâtınin bile tasa ediliyor kabil.

Malzeme: Yangın baplarında çoklukla çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat başka kapı imalatları kadar değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Demetevler mahallesinde bulunan yangın kapısı nöbetletmeme İtfaaiye müfredatına orantılı şekilde yangın cıkış kapısı strüktürlması gerekmektedir.

Çıkış mesafelerinin bapdan aldatmaındığı yapı kullanma sınıflarında, bir koridor derunindeki 2 yangın merdiveni arasındaki mesafe, yağmurlama sistemi olmayan kuruluşlarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan gestaltlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden Yangın Merdiveni Kapısı az mümteni.

Bu makalede, yangın merdiveni kapılarının ne olması gerektiği, işçiliklevleri ve emniyet standartları hakkında tafsilatlı detayları bulabilirsiniz.

Yangın kapısı müstacel çıkış yürekin kullanılacaksa o vakit vacip koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve yangın kapısı kırmızıçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en koca kalite ve en akla yatkın paha politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveninin konulevselliğini etkileyebilecek aksi çekicilik koşullarına karşı dayanıklı olması bâtınin kalkan kaplamalar

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page